Mile Cyrus e pinë marihuanën me "shishe"Aktorja dhe këngëtarja amerikane, Mile Cyrus ka postuar një fotografi në Instagram ku shihet duke pirë marihuanë me mashtruese fëmijësh, (cucull).

Miley në dorë mbanë një shkrepsë me të cilën e ka ndezur atë, ndërsa e shijon në një mënyrë të rrallë.

Komentet dhe reagimet ndaj saj nuk kanë qenë edhe aq të mira pasi që ajo është kritikuar se po jep një shembull të keq nq publik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here