MilaimiMilaim Zeka ishte i ftuar në “Përrallë me Tupan”.Ai ka folur rreth Gjykatës Speciale, lirimit të Ramush Haradinajt, gazetarinë në Kosovë, si dhe për disa politikanë në veçanti.

Por Milaim ka treguar edhe diçka tjetër. Për të hyrë në punë në RTK, i ka ndihmuar Ramushi.

Për këto shumë të tjera, ndiqni “Përrallë me Tupan”, që shfaqet çdo të enjte, nga ora 20:30 në televizionin First Channel.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here