Mila Kunis nuk lodhet fort pse është shpallur si njëra prej femrave më seksi në botë nëpër anketa.

Aktorja ka thënë se ajo nuk shqetësohet shumë në fokusimin e saj në dukje dhe se nuk i pranon komplimentet kur dikush i thotë që është e bukur.

“Në të vërtet ata që bëjnë këtë do të jenë të pafat”, ka thënë Mila duke folur në lidhje me një anketë të një reviste që e rëndit atë si femra më seksi. “Nuk jam aq e bukur saqë thuhet. Madje inatosem kur dikush më bën komplimente të këtilla”, ka thënë aktorja.

“Nuk e di pse bëhen komplimentet”, ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here