Kunis ndjehet e frustruar për mungesën e interesimit në politikën amerikane, duke thënë se është ‘çmenduri’ që të rinjtë amerikanë nuk e edukojnë veten për botën.

Ylli i filmit “Black Swan” është një mbështetëse e hapur e presidentit Barack Obama, ndërsa nuk mund ta kuptojë pse moshatarët e saj nuk kanë botëkuptimet e tyre politike.

Aktorja ka kërkuar nga rinia amerikane që të ulen me një libër ose një gazetë dhe të mësojnë për çështjet aktuale politike, dhe sipas saj, këtë duhet ta bëjnë për shkak të fëmijëve të tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here