Motrat Marina dhe Luana Vjollca u bë një kohë e gjatë që e kanë krijuar identitetin dhe imazhin e tyre në televizion. Por mbrapa nuk mbetet as prezantuesja e “Pasdite në Top- Channel”, Lira Burgija.

Të tria vajzat kanë bërë një foto së bashku, ku ato duken shumë të qeshura dhe miqësore.

Megjithatë dihet se në televizione ekziston edhe konkurrenca e rivaliteti profesional, edhe pse këtë gjë nuk mund ta themi për tri vajzat e bukura të ekranit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here