Mihrije Braha vjen me klipin e ri “Sa vjet i kom”Mihrije Braha sapo ka publikuar këngën e saj më të re.

“Sa vjet i kom”, e solli Mihrijen shkëlqyese edhe njëherë dhe vërtetoi sërish se koha ka ndalur për ikonën e bukurisë.

Mihrija erdhi me një muzikë fiksuese dhe një tekst inkurajues.

Kjo këngë ofroi një këndvështrim pozitiv për jetën dhe kënaqësitë e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here