Vitet kalojnë dhe ajo mbetet po e njëjta… Pavarësisht peshës së kohës, këngëtarja e mirënjohur Mihrije Braha, vijon ende ta ruajë bukurinë dhe freskinë vajzërore, duke bërë kështu xheloze edhe koleget e saj më të reja në moshë.

Nën petkun e të bukurës ajo vjen edhe në një intervistë për “Bluetooth”, ku përpos bukurisë fizike, do të dëshmojë që ka edhe një mendje shumë të bukur… Përgjigjet e sinqerta, të mbushura me plot nota humori brenda.

Në intervistë ajo tregon dhe një nga momentet me pikante të jetës së saj, propozimin nga Naimi për martesë. “Po më propozoi i pari, një natë kur po më përcillte në shtëpi më tha duhet ta dish se unë të dua dhe kërkoj përgjigje nga ti…

Unë isha përgatitur shpirtërisht edhe më herët gjatë takimeve tona, gjatë shikimeve dashurore ende të pa thëna mes nesh dhe pranova menjëherë”, tregon Mihrija në intervistën e gjatë për Bluetooth.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here