Mihrije Braha prononcohet rreth ndërhyrjeve estetike Këngëtarja e famshme, Mihrije Braha ka zbuluar për herë të parë para publikut moshën e saj, dhe besoni ose jo, Mihrija është 48-vjeçare.

Po ashtu, Mihrija ka bërë të ditën edhe datën e saj të lindjes, ku ka thënë se është e lindur me 15 nëntor 1967.

Duhet theksuar po ashtu se këngëtarja ndër të tjera ka shtuar se linjat e saj janë natyrale dhe ajo nuk i është nënshtruar asnjë ndërhyje të vetme estetike, dhe me këtë i’u ka dhënë fund shumë dilemave të ngritur në mediat rozë për pamjen e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here