Nuk ka lënë gjë pa provuar në karrierën e saj. Këngëtare, prezantuese-moderatore emisioni, tani edhe humoriste në disa skena, të cilat realizohen me disa aktorë nga Kosova.

Bëhet fjalë për këngëtaren e njohur Mihrie Braha, e cila këto ditë është duke xhiruar një program humoristik, së bashku me disa aktorë të njohur kosovarë të cilët më herët kanë qenë të angazhuar edhe nëpër spektakle të ndryshme atje.

Kjo do të jetë një sprovë e re për Mihrien. Ky eshte një projekt që do të lançohet diku nga qershori, me shumë këngëtarë të estradës. Ardhjen ne te e kanë konfirmuar edhe Genta Ismajli, Sabri Fejzullahu etj.

Mihria ka pasur një personazh të një njeriu të zakonshëm, që është bërë shumë nervoze dhe e ka tensionuar situatën, sepse burri i vet gjithmonë kur ka me dalë në takime me të, e ka gënjyer dhe gjithmonë vonohet në takime, edhe e zhgënjen para të tjerëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here