Motra e vogël e dukeshës Kate vazhdon me skandale, kësaj radhe në një ballo me maska në Paris, është parë në një përqafimpasionantme Antoine de Tavernost,me aktorin e ri francez të “Playboy”.

Edhe pse kohët e fundit ka marrë vërejtje nga familja e saj, por edhe nga ajo mbretërore, që të kujdeset për sjelljen e saj, PipaMiddleton, po vazhdon me të vjetrën.

Motra e vogël e dukeshës së Cambridges, është argëtuar “trentë” në ndejën e
ditëlindjes së aristokratit Arthur de Sultrea në Paris, i cili në vilën e tij organizoi njëmaskenball, dhe në njëmoment, është parë duke u puthurme simpatikun Tavernost, i cili ka reputacionin e lapërdharit. “Është puthur me Antoine de Tavernostin. Edhe pse në natën e së premtes dukeshin si një djalë dhe vajzë, për Antoinen kjo është vetëm një argëtim dhe asgjë më shumë”, tha një nga të ftuarit të ndejës.

Ndërsa javëmë parë Pippa është përfshirë në telashe, pasi nga një makinë, ajo ka drejtuar një armë në drejtim të paparacëve gjë që ka shkaktuar shumë bujë në mediet botërore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here