Dukesha e Kembrixh po shkon në shkollën e “institucioneve” për t’u përgatitur për një jetë me impenjime zyrtare dhe për të ardhmen e saj në rolin e mbretëreshës.

Kate Middleton do të takohet me përfaqësues të qeverive, artistëve dhe mediave të Mbretërisë së Bashkuar për të mësuar se si funksionojnë.

Takimet do të mbahen në St James’s Palace për të gjithë vjeshtën. Kate ka kryer deri tani vetëm një impenjim zyrtar që prej dasmës me princin William në prill, një vizitë në zonën e Birmingham, teatër i përleshjeve në muajin gusht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here