Mickey Rourke është fejuarMickey Rourke është fejuar me të dashurën e tij Elena Kuletskaya.

Javën e kaluar, aktori 57-vjeçar i ka propozuar martesë biondes 24-vjeçare, dhe çifti i dashuruar planifikon martesë në vitin e ardhshëm.

Një burim ka thënë se ende nuk është caktuar ndonjë datë ose ndonjë lokacion i veçantë, mirëpo dasma do të bëhet kah muaji prill diku në Rusi, në vendlindjen e Kuletskayas.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here