Michelle Williams, fituesja e Golden Globe për interpretimin e saj në ‘My Week With Marilyn’ duket e zbuluar në faqet e GQ. Roli i Marilyn i ka hyrë në zemër sepse ajo, ashtu si ikona seksi e Hollywood-it, nuk ka patur një jetë të lehtë.
Vdekja e shokut të saj Heath Ledger në 2008 , ka qënë një provë shumë e vështirë për tu përballuar, por Michelle ka arritur ta kalojë.
Tani Michelle ka kaluar periudhën e keqe dhe tek filmi ‘ My Week With Marilyn’ duket më në formë dhe seksi se asnjëherë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here