Erë pranvere në kopshtin e presidencës amerikane.

Pak ditë nga dalja e librit të saj ‘American Grow’, Michelle Obama, e mbështetur edhe nga disa nxënës dhe studentë që vijnë nga shkolla të ndryshme të Shtetit, kanë filluar të mbjellin në kopshtin e Shtëpisë së Bardhë.

Zonja e parë është gjithmonë një mbështetëse e një jetë të shëndetshme me fushatat e saj në luftën kundër obesivitetit dhe kjo është një iniciativë që përfshin edhe fëmijët dhe studentët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here