Michelle Obama, gjithmonë në rradhë të parë në luftën kundër obesivitetit dhe ka qënë iniciatorja e jashtëzakonshme në një iniciativë, duke u impenjuar për të fituar një rekord të ri botëror.

Objektivi i sfidës së lancuar nga National Geografic Kids Magazine, ishte të përfshije 20 000 fëmijë të kërcenin në një minutë secili për 24 orë.

Zonja e parë, që prej vitesh me fushatën e saj ‘Lets Move’ shtyn fëmijët amerikane të lëvizin të paktën gjysëm ore të ditë, ka ftuar në Shtepinë e Bardhë një grupo të vogël fëmijësh nga Uashongtoni dhe është zbavitur duke u hedhur me to./BalkanWeb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here