Dalja e parë zyrtare për Michelle Hunziker dhe Tomaso Trusardi dhe një unazë në gisht për bjonden e bukur, ndoshta një dhuratë për fejesë.
Unaza mund të tregojë që të dy janë gati për të kaluar në një fazë tjetër lidhjen e tyre dhe që duan ta konfirmojnë me daljen e tyre të parë zyrtare së bashku në një tapet të kuq.
Deri tani dashuria e tyre ka qënë gjithmonë diskrete, por duket se Michelle e ka dashur pranë të dashurin e saj në një moment të rëndësishëm të karrierës së saj. Cifti, ka qënë i ftuar në galanë ‘Cmimi Champagne’ në Hamburg ku bukuroshja ka marrë cmimim mirënjohje, për ‘Per la gioa di vivere’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here