Michael Douglas vetem 6 muaj jetë?Aktori i famshëm amerikan, Michael Douglas mund të jetë në muajt e fundit të jetës.

Lajmet nga Amerika tregojnë se Douglas ka përsëritje të kancerit në gjuhë dhe se nëse kjo konfirmohet ai nuk mund të jetojë më shumë se 6 muaj.

Douglas e kishte mposhtur të njëjtën sëmundje më parë dhe se rikthimi i saj do të ishte fatale. Aktori 71 vjeçar thuhet se e ka pranuar rëndë këtë lajm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here