Michael Douglas thotë se ai ndjehet më mirë dhe është duke u kthyer në gjendje të mirë shëndetësore pas trajtimit kundër kancerit të fytit.

Aktori 66-vjeçar, i cili kompletoi kimioterapinë kundër kancerit të fytit në nëntorin e kaluar, ka deklaruar se ndjehet mirë pas shqetësimeve shëndetësore, mirëpo ai vazhdon të angazhohet për rikthimin e peshës.

“Ndjehem vërtet mirë. Pas një programi të lodhshëm trajtimi, sërish ndjehem sikur më parë”, ka thënë Douglas

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here