Meti Alshiqi është një model, që aktivitetin e tij e ka në Kosovë, por që fotot e tij kanë nisur të përhapen me shpejtësi në shumë ambiente mode.

Ai studion në fakultetin AAB në Prishtinë, Sfilata është pasion i tij, pasi siç shprehet edhe ai vetë “Kur sfiloj ndihem mirë edhe pse nuk është se vdes nga emocionet”.

Vetëm para disa dite ka realizuar seancën më të sukseshme të fotove me fotografin e njohur në kosovë Krenar Krasniqi, ai në këto foto të realizuara shfaqet me foto shumë provokuese e femrat shqiptare vazhdonin ta komentonin në faqen e tij zyrtare në facebook ku grumbullon mbi 50’000 mijë fansa dhe vazhdonë të mbetet nderë modelet më të suksesshem.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here