Meti Alshiqi bëhet pjesë e agjencionit më të madh të modës në SuediKa shkuar në Suedi për të jetuar me familjen e tij. Por, atje, modeli kosovar Meti Alshiqi po ka një sukses të madh në modelizëm, shkruan lajmi.net

Ai është bërë pjesë e agjencionit të modës në këtë shtet, agjencion ky që quhet “Nordic Model Agency” e që në vete ka emra të mëdhenj të modës të Suedisë.

Meti tashmë figuron edhe në webfaqen e kompanisë ku janë dhënë të dhënat e tij.

Ky inkuadrim në këtë agjension i ka hapur atij rrugët e suksesit, pasi bëhet si imazh reklamues i shumë kompanive atje.

Duke qenë agjencion serioz dhe në një shtet si Suedia, Meti nuk do të mbes keq as me përfitimet materiale!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here