Meryem Uzerli helmohet në Beograd!Meryem Uzerli në dy javët e fundit ka qëndruar në Beograd, ku është duke xhiruar filmin e saj të ri, i është përkeqësuar gjendja në një trap në Beograd, ku kalonte natën së bashku me shoqërinë dhe me të dashurin e saj Ozan Guven.

Siç mëson Kuriri serb, ylli i të “Madhërishmit” i është përkqesëaur gjendja nga pica, shokët e saj e kishin dërguar menjëherë në spital ku i është dhënë edhe ndihma mjekësore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here