Vajza e vogël e cila kur u rrit u bë gruaja më e fuqishme në botës dhe ka të ardhmen e kapitalizmit në duart e saj.

Eshtë fjala për kancelaren gjermane Angela Merkel, Zonjën e Hekurt të Evropës, gruaja që me një fjalë e “rrëzon” qeveritë dhe tregjet.

21 vjet më parë, vajza e re Angela aplikoi për një pozicion në zyrën e shtypit të Kancelarit gjerman, por nuk u punësua kurrë, pa e ditur se një ditë ajo do ta marrë punën në nivelin më të lartë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here