Nëse e keni vënë re klipin e ri të ardhur ditë më parë nga këngëtari Mentor, i grupit “Kthjellu”, aty citohet vetëm emri dhe mbiemri i artistit dhe jo i grupit.

Ndoshta Mentori nuk bashkëpunon më, apo është ndarë dhe shpërbërë grupi “Kthjellu”?. Këtë ende nuk e dimë! Por, si duket të gjithëve ju interesoi kënga, e cila pritet siç thuhet të transmetohet edhe në MTV.

Ndërsa, këngëtari në këtë klip të këngës me titull “Engjëll” vjen edhe me aktrimin e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here