Mentori kundër ‘’diss’’-aveMentor Haziri thotë se për të muzika është ushqim i shpirtit. Ai, prej vitesh e ka dëshmuar fuqinë e tij në muzikë.

Ai, e ka prekur një ëndërr. Ëndrra e çdo muzikanti është që të prezantohet në televizionin më të madh muzikor në botë, në MTV. “Grupi “Kthjellu” dhe lideri i tyre, Mentor Haziri e kanë përjetuar triumfin e kësaj ëndrre.

Pas pjesëmarrjeve në festivale të ndryshme të MTV-së, ata kishin një video të tyre në këtë kanal, videon e këngës “Tonight is your Night”. Kjo konsiderohet të jetë një arritje e madhe për artistin.

Mentor Haziri së fundi ka realizuar albuminm(kombinacionin) e ri muzikorë me titull ‘’5’she n’kajmak’’, me këngë të njohura shqipe. Së shpejti do ta realizoj një baladë të komponuar vetë.

Kur flet për muzikën, thotë se sot nuk po serviret vlerë. Haziri, gjithashtu shprehet se është kundër ‘’diss’’-ave në muzikë./Indeksonline/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here