Bukuroshja ,eks pjesëmarja e para disa viteve në Grande Fratello apo Big Brother dhe pas disa aktiviteteve të saja në Televizion në Itali ,duke qenë pjesëmarëse nëpër show të ndryshme tani ajo paraqitet me veshje të brendshme të koleksionit vjeshtë –dimër , Fruscio.

Me bukurinë e saj mediterane me linja dhe performanca të bukura trupore ajo tashmë ka thyer çdo tabu dhe është bërë sinonim i prezantimit të modës italiane,respektivisht të veshjeve sexy të brendshme.

Ajo tashmë ndihet e vetmuar pas lidhjes së fundit me këngëtarin e Zero Assolute ,Thomas de Gasperi.

Mirëpo lista e atyre që pretendojnë dhe ëndërojnë të kenë lidhje me bukuroshen është e madhe e veçanarisht ajo rritet kur shohim pamjet dhe fotot e kësaj bukuroshe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here