Melissa Satta ka vendosur që të pozojë për kopertinën e revistës Playboy në versionin italian.

Këtë gjë ajo e ka bërë në ditën kur i dashuri i vet, Kevin Prince Boateng, kishte ditëlindjen. Pra, mund të cilësohet si një dhuratë për të.

Por, Melissa është përmbajtur dhe nuk ka treguar shumë nga trupi i vet, duke qenë se Boateng është shumë xheloz.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here