Melissa Satta është një modele e njohur dhe është cilësuar si një femër me shije. Bëhet fjalë për modelen Melissa Satta, për të cilën veshjet janë shumë të rëndësishme në garederobën e saj.

Ajo është parë duke bërë shëtitje nëpër rrugët e Italisë, por edhe duke blerë veshjet më të reja në treg.

Modelja është në kulmin e karrierës së saj dhe pse jo, ndoshta shpesh ndihet edhe e lodhur.

Në këtë foto ajo duket mjaft në formë dhe me një buzëqeshje rrëzëllitëse. Duket se për Melissa Satta jeta ka rezervuar vetëm surpriza të bukura. Ajo është një modele e suksesshme dhe është cilësuar si një femër e pasur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here