Një stil i ngjashëm ishte shumë popullor gjatë të 40-tave dhe 50-tave të shekullit të kaluar, dhe ishte praktikuar kryesisht nga e famshmja Marilyn Monroe.

Zonja e Parë e SHBA’së, Melania Trump ka lënë në hije të gjithë të pranishëm në këtë ngjarje me rastin e “Muajit të trashëgimisë spanjolle”, e cila u shfaq me bashkëshortin e saj, presidentin amerikan Donald Trump.

Të gjithë folën për kombinimin e saj interesant dhe të guximshëm të veshjes, dhe media botërore nuk dështojë të vërejë thithkat që i dalloheshin përmes bluzës së saj të bardhë.Kombinimi i veshjes për këtë ngjarje ishte padyshim një melankoli e frymëzuar nga kultura spanjolle. Ajo zgjodhi një kombinim të zgjuar, kur u shfaq me një bluzë të bardhë të thjeshtë dhe pantallonta të gjera të kuqe, të stilit tradicional flamenko.
Një stil i ngjashëm ishte shumë popullor gjatë viteve 40’ dhe 50’ të shekullit të kaluar, i praktikuar kryesisht nga e famshmja Marilyn Monroe. Ky lloj veshje kishte për qëllim të nxjerrë në pah gjoksin, gjë që ndodhi edhe në rastin e zonjës së parë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here