Mel Gibson në lidhje me vajzën e re 24-vjeçareLegjenda Mel Gibson siç duket pas një jete së trazuar të dashurisë i mbushur me probleme në fund e gjeti shpirtin tij.Bëhet fjalë për rreth 35 vjet më të re Rosalinda Ross (24), të cilën aktori e takoi përherë të parë zyrtarisht, transmeton TetovaSot.

Çifti ishin së bashku në një festë romantike në Kosta Rika, pastaj udhëtuan për në Panama.

“Ne jemi shumë të lumtur së bashku. Mel nuk ka pasur shumë fat me gratë, prandaj nuk dëshiron të nxitojë për këtë lidhje”, tha një mik i aktorit.

Rosalinda është një skenariste dhe është duke punuar në serinë televizive “Matador”, dhe aktorin e famshëm ajo e takoi, kur ajo filloi të bashkëpunojë me produksionin e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here