Mel B mbetet pa brekë!Këngëtarja  Mel B, njëra nga ish pjetsaret e grupit “Spice Gerls”  është  shtangur kur ka parë se i kishte humbur valixhja, me rastin e kthimit të saj nga SHBA-ja në shtepi.

Nuk bëhej fjalë për një valixhe dosido, meqë në të gjendeshin të gjitha brekët e këngëtares.

34 vjeçe Mel B  është ‘ikonë’ e kompanisë së rrobave të brendshme, “Ultimo”, mjafton një telefonatë dhe kjo kompani e furnizoi Melin me pjesën më të nevojshme të robavë të mbrëndshmë.

Mel B është kthyer në Britani që të takohet me ish-koleget nga bendi “Spice Girls”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here