Mel B i dorëzohet Botox-itKa qenë dhe vazhdon që të jetë një nga ato pak femra që është nënë e tre fëmijëve dhe nuk mund ta shash kur vjen fjala tek trupi.

Por dicka ka ndodhur me fytyrën e Mel B, e cila u shfaq së fundmi në ‘America’s Got Talent’, dhe urojmë të mos jet ajo që mendojnë të gjithë. Për një moment duket se Mel B ja ka dorëzuar veten Botox.

Këtë përshtypje lë lëkura e saj që tërhiqej në maksimum sa here Mel buzëqeshte.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here