Ish këngëtarja e grupit Spice Girls Mel B, e cila ka dy fëmijë nga martesa e saj e mëhershme – Phonix 11 vjeç dhe Angel Iris tre vjeç – dhe një me burrin i saj Stephen Belafonte ka thënë se dëshiron edhe një fëmijë.

Janë në bisedime të kenë edhe një fëmijë së bashku.

Unë i dua shumë fëmijët dhe dëshiroj të kem një fëmijë me burrin tim, prandaj e kemi vendosur me Stephen të kemi një fëmijë tonin dhe dëshirojmë të kemi një djalë sepse tashmë kemi tri vajza”, tha Mel B.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here