meganMegan Fox është parë nëpër rrugët e Malibusë duke ecur ajo para 6 muajsh ka lindur fëmijen e saj, dhe të gjithë janë habitur se sa shpejt ka rënë në peshë ajo.

30 vjecarja edhe pse ishte shtatëzene prapë po permendet për format e saj perfekte.

Megan Fox si kurrë më parë në form

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here