Megan FoxBukuroshja e filmit “The Transformers”, Megan Fox ka dhënë verdiktet e para për marrëdhëniet e saj seksuale dhe ka lënë në dyshim gazetarët për atë se kush vesh pantallona në shtëpi të saj.

Ajo i ka thënë revistës “Cosmopolitan” se “gratë ende mbajnë pushtetin sepse ato kanë vagjina”.

“Nëse jeni femër në një marrëdhënie heteroseksuale, ju do të fitoni”, ka thënë ajo.

Megan nuk ka ndalur këto – ajo ka shpjeguar se pse ajo ua tregon burrave vendin e tyre në marrëdhënie.

“Kurrë nuk i thërras ata meshkuj, gjithmonë i thërras çuna”, ka shpjeguar ajo.

“Ndoshta ky është një kompleks sipëror – nevoja e ime për t’i qetësuar ata”.

Aktorja, e cila ka ndërprerë marrëdhënien e saj me aktorin e “Beverly Hills 90210”, Brian Austin Green, ka shkuar më tutje për të diskuar edhe sekretet e saja seksuale.

Ajo ka thënë se ka humbur vergjinitetin në moshën 17 vjeçare, me të dashurin e saj “të vërtetë” që ishte po ashtu një aktorë.

Megan nuk ka treguar emrin e tij por ndryshe nga shumica e meshkujve që ajo ka pasur lidhje më të, Megan flet më së miri për të dashurin e parë.

“Kam bërë shumë seks, shumicën e herëve të padobishëm, por këtu, lidhja e parë ka qenë më e mirë. Ishte një seks me dashuri dhe shumë i mirë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here