Burime të afërta me bukuroshen e Hollywoodit, Megan Fox “adhuron filmat me zhurma të armëve” dhe dëshiron që të luaj me lojërat e meshkujve në film.

“Megan njihet edhe si një lojtare e lojërave kompjuterike. Aktorja ka plot lojëra të cilat i luan online, por adhuron edhe filma ku mund të vret”.

Por, nuk adhuron vrasjet në jetën e përditshme. Deri me tani dihet se Megan ka përfunduar tana fazat e lojës “Halo: Reach” përderisa ka varësi edhe në lojëra të tjera, sidomos lojëra kompjuterike të luftës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here