Janë këta tre emrat ku përbëjnë muzikë janë të dashur për publikun, të kërkuar kudo ku ka shqiptar, në koncerte, mbrëmje muzikore dhe ahengje familjare.

Nëpërmjet koncerteve apo ndonjë organizimi kemi mundësi të shohim edhe raportet e tyre. Sigurisht këtë e vërejmë tashmë edhe në rrjetet sociale ku ata nuk përmbahen dhe këto momente pa i ndarë edhe me ndjekësit e tyre. Meda ka ndarë një fotografi në shoqëri të Robert Berishës dhe Big Mamë

1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here