medaNëse nuk e keni ditur, atëherë t’ju themi që Meda nuk është rastësisht ky që është dhe se nuk u bë këngëtar vetëm pasi diçka e tillë ju tek një mëngjes të bukur.

Meda e kishte edhe gjyshin e babain këngëtar. Ata kanë kënduar në shumë dasma anë e kënd Kosovës.

Babai i Medes, Hasani, është kujdesur shumë që karriera e të birit të ecë mbarë e mirë, shkruan “Kosovarja”.

Ai sot jeton qetësisht dhe kënaqet me sukseset e të birit.

Ju njohim me Hasanin, babain e Medes.

Meda prezanton babain

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here