Meda në skenë yll e në familje...Këngëtari Meda është shumë i angazhuar në mbrëmje të ndryshme muzikore brenda dhe jashtë vendit. Këngëtari përherë e ka agjendën “full”, shkruan “Kosovarja”.

Meda ka një jetë të ngarkuar dhe siç ka thënë vetë në një intervistë për “Kosovaren”, shpesh krejt për çka ka nevojë është gjumi.

Ndryshe këngëtari ka treguar se mundohet të rrijë sa më lirshëm kur është në shtëpi dhe në këtë kohë gjithë familja e kanë mendjen tek relaksi i tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here