Meda me familje mysafirë të Barack Obamës! Këngëtari Meda këto ditë si duket është duke qëndruar jashtë Kosovës me familjen e tij, shkruan Kosovarja.

Pasi që ai na ofron imazhe të ndryshme të vendeve ku i viziton me familjen e tij. E tillë është edhe një foto e fundit që Meda e ka nda me ndjekësit e tij në rrjetet sociale.

Ku ai dhe familja e tij shihen përkrah Barack Obamës dhe gruas së tij Michelle Obama, shkruan Kosovarja.

meda

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here