Këngëtarja Çiljeta Xhilaga, anëtare e Këshillit Kombëtar të PD-së, në fjalën e hapjes në koncertin festiv tha: “Kjo është Shqipëria e lirë dhe demokratike, Shqipëria në NATO dhe së shpejti në familjen europiane”.

Ditën e koncertit të 20 shkurtit Çiljeta ka kaluar kangjellat për t’u ngjitur në skenë, ku edhe ka mbajtur një “fjalim”. Kur ka bërë rrugën e shkurtër për t’u ngjitur në podium të gjitha vështrimet janë kryqëzuar… në një pikë!

Te pika që Çili e ka pikë të dobët. Gardistët e ruajtjes fizike të personave që do të ngjiteshin në skenë, policët që gjendeshin aty për mbarëvajtjen e koncertit, të gjithë duket sikur po ëndërrojnë e po mendojnë diçka… Se çfarë, shihini në këtë foto dhe e imagjinoni./ Sh2/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here