Pjesët e fundit të serialit “Sex and the City” kanë qenë një zhgënjim përsa i përket fitimeve, por protagonistja dhe krijuesja e serialit, Sarah Jessica Parker, premtoi rikthimin e serialit me seri të reja.

Aktorja ndodhet aktualisht në Bruklin, Nju Jork, ku është duke xhiruar komedinë e saj të fundit, “I don’t know how she does it”.

E pyetur mbrëmë për mundësinë e rikthimit të serialit që e bëri të famshme, ajo deklaroi: “Ka mbetur edhe një histori e fundit pa treguar. E di se duhet të rikthehemi përsëri për ta përfunduar.

Mbase jo në këtë moment, mbase pas pesë vitesh, por kam bindjen se “Sex and the City” nuk ka përfunduar ende.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here