Më shpejt fle Roberti se ReneRene është dashuria e madhe e familjes Berisha dhe Istrefi. E vogla e Robertit dhe Nores përditë e më shumë po bëhet më e këndshme e më simpatike

Roberti po kalon mjaftë kohë me Renenë. Ai shpesh e quan zemër të bijen.

Roberti është munduar ta vë në gjumë të bijën, por siç duket ishte Reneja bukuroshe ajo që e vuri në gjumë babanë e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here