Më seksi Leonora apo motra e saj?! Këngëtarja Leonora Jakupi ka një motër me të cilën kanë ngjashmëri shumë të madhe.

Që të dyja janë shumë të bukura dhe seksi, shkruan GazetaBlic.

Leonora zakonisht zgjedh që në paraqitjet e saj të duket më elegante, ndërsa motra e saj ka disa fotografi ku paraqitet shumë seksi!

Më seksi Leonora apo motra e saj?!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here