Këngëtarja e Evanescence, Amy Lee ka folur rreth ambicjeve të saj për të bërë muzikë jashtë grupit, duke thënë se do të pëlqente të krijonte diçka të cilat nuk do të përmbanin “zhurmën e lartë të kitareve” dhe tregoi gjithashtu se është duke punuar në disa këngë të lehta.

Rokerët kanë realizuar albumin e tyre të tretënë tetorin e kaluar dhe Lee tha se ata do të bëjnë një pauzë të shkurt sapo të përfundojnë turneun në Britaninë e Madhe në nëntor.

“Mua më pëlqejnë të gjitha rrymat e muzikës. Evanescence janë sikur veshja që mua më pëlqen. Asnjëherë skam menduar se më duhet të largohem. Mua më pëlqejnë edhe këngët e lehta, dhe zënë vend të madhë në zemrën time. Më pëlqen të bëj muzikë që nuk është e përshfirë nga kitarat me zë të lartë. Edhe pse më pëlqen agresiviteti që ato sjellin, prapë dua të provojë diçka pa to”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here