Më në fund Bleona ndihet e plotë Këngëtarja dhe aktorja e cila është në përgatitje e sipër edhe të një filmi tjetër, ajo sigurisht gjen kohe edhe për pak argëtim nga shtrati i saj, shkruan Kosovarja.

Këngëtarja deri më tani ishte në kërkim të fatit, të gjysmës së saj, por ajo nëpërmjet publikimit të kësaj fotografie ka treguar se nuk është gjysmë.

Apo ka dashur të thotë se pavarësisht pse ende se ka gjet gjysmën e saj, ajo ndihet e plotë.

Ky është mbishkrimi i Bleonës: Unë nuk jam duke kërkuar gjysmën time, unë nuk jam gjysmë’./Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here