Sa i përket muzikës, ka vite që Anxhelina Hadërgjonaj nuk ka sjellë ndonjë projekt të ri muzikor, duke u fokusuar kështu në studimet për të cilat dhe është shpërngulur në Amerikë.

Ka disa ditë që Anxhelina Hadërgjonaj është kthyer në Shqipëri tek familja e saj.

Me tu rikthyer këngëtarja ka marrë vëmendjen me paraqitjet e saj tejet provokuese.

Në Instagram, këngëtarja dhe modelja ka publikuar fotografi me fustan ngjyrë të gjelbër, ndërsa vëmendjen e ka marrë poza e saj dhe fustani i shkurtër.

Sa i përket muzikës, ka vite që Anxhelina Hadërgjonaj nuk ka sjellë ndonjë projekt të ri muzikor, duke u fokusuar kështu në studimet për të cilat dhe është shpërngulur në Amerikë.

Ndërsa për jetën private ajo tani po e mban mjaft sekrete, ndërsa muaj më parë u tha se është bashkuar sërish me Fatmir Hysenbelliun, por ky i fundit e mohoi një gjë të tillë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here