Me kë fle Rozana Radi?Rozana Radi prej kohësh ishte në kërkim të një qenushi. Ajo dëshironte ta merrte një qen, por të cilin nuk e bëri të vetin asnjëherë. Pas rreth një viti, Rozana e ka harruar qenin dhe tani ka adaptuar një maqok.

Maqoku simpatik i Rozanës nuk ka një emër publik por që dihet që është shumë simpatik. Miku i Rozanës në krevat është kjo mace çamarroke e cila ia zuri vendin të gjithë të dashurve të ardhshëm të Rozit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here