Me çka e ka tepruar nëna e Dafina Zeqirit?Në rrjete sociale ka shumë llogari që administrohen nga fansat e këngëtares Dafina Zeqiri, që njëkohësisht njihen si tejet të zjarrtë dhe aktiv.

Në këto hapsira, gjatë gjithë kohës postohen foto të këngëtares, ndërkaq sot është lansar një foto me një mbishkrim shumë origjinal, ku thuhet: “Ok, e pranoj!

Të gjitha nënat bëjnë fëmijë të bukur, por kjo nëna e Dafines e ka tepruar!”, transmeton “Kosovarja”.

Vërtet e bukur Dafina. Hë?Me çka e ka tepruar nëna e Dafina Zeqirit?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here