Konkurrenti i “VIP Shpija 2”, Mc Kresha, është përjashtuar nga ky reality-shou.

Sipas burimeve të Telegrafit, banori Mc Kresha nuk ka respektuar rregullat e lojës dhe shumë herë ka injoruar vërejtjet e të zotit të shtëpisë.

Për një sjellje të tillë i zoti i shtëpisë “VIP Shpija 2” ka marrë vendim që MC Kresha të mos e vazhdojë më tutje garën dhe të përjashtohet nga ky reality-shou. /telegrafi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here