MC Kresha në rolin e pastruesit të rrugëveReperi i njohur kosovar, MC Kresha, nuk ka hezituar që të për natë të jetë pastrues i rrugëve. Ai ka në një emision të Klan Kosovës, ka treguar se për të nuk është problem të bëjë edhe këso punësh.

Shikojeni dhe vlerësojeni se si e ka bërë punën MC Kresha në pastrimin e rrugëve. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here